Op 11 januari 2017 vindt de unieke en allereerste JongerenBurgerTop van Nederland plaats! Waar? In Venray!! Samen met leerlingen, leerkrachten en docenten van groep 6, 7 en 8 en leerlingen van klas 1,2 en 3 maken we nieuwe voorstellen voor de toekomst van Venray. 

De initiatieven vanuit de JongerenBurgerTop worden meegenomen naar de BurgerTop Venray op 28 januari in de Evenementenhal.

De jongeren zijn onze toekomst! Wij hopen daarom dan ook dat iedere groep en klas zich aanmeldt om mee te doen. Vanuit het primair onderwijs kunnen van iedere groep 6, 7 en 8 per school drie leerlingen en alle leerkrachten van deze groepen meedoen. Vanuit het voortgezet onderwijs kunnen van iedere klas 1, 2 en 3 twee leerlingen en enkele docenten meedoen.

Deze activiteit van de Stichting BurgerTop Venray wordt ondersteund door SPOV, Montessorischool Venray, Dynamiek Scholengroep en het Raayland College. 

Het aanmelden voor deze JongerenBurgerTop gaat via de leraren en mentoren van de scholen. 

Wil jij een bijdrage leveren aan de organisatie? Meld je op onze website aan als vrijwilliger. Deze burgertops worden door en voor burgers van Venray georganiseerd. Samen ‘bouwen’ aan het Venray van morgen. Meer te weten komen over de JongereBurgerTop kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DSCN2699