Uitnodiging bijeenkomst 19 november 2018

Uitdaging: Start voorbereiden Evenement 2019

Beste betrokkenen,

We gaan aan de slag! Voorjaar 2019 komt er een ‘festival’ voor jullie en andere initiatiefrijke bewoners van de 14 kernen van onze Venrayse gemeenschap. Om jullie ideeën, initiatieven en verenigingen / stichtingen nog sterker te maken en om jullie met elkaar in verbinding te brengen.

Dit nieuwe evenement is de uitkomst van alle input die jullie ons in de bijeenkomsten van 2 juni, 14 september en 8 november 2018 hebben gegeven.

Hoe ziet ons idee er in grote lijnen uit? Klik op deze link om onze presentatie(-film) te bekijken.

Maandag 19 november starten we met de voorbereiding. Jullie hulp kunnen we zeker gebruiken, zowel structureel in één van de themagroepen die we maandag opzetten als incidenteel. Iedereen is om die reden welkom om maandag mee te komen doen! Wij ontmoeten je graag maandagavond 19 november 2018 in de Schouwburg (van 19.45 – max. 22.00 uur).

 

Programma:

   - Inloop 19.45 – 20.00 met koffie en thee
   - Doelen Evenement 2019
   - Benoemen themagroepen
   - Verdeling menskracht (denkers en doeners)
   - Vervolgafspraken maken
   - Afsluiting

Vanuit onze kernwaarde “Delen = Vermenigvuldigen” moedigen wij je aan om iemand mee te nemen. Wie? Een persoon waarvan jij denkt dat die past bij onze beweging. Deze persoon hoeft dus niet in dezelfde club of initiatief actief te zijn als waar jij je voor inzet.

Aanmelden is niet nodig. Kan je er deze keer niet bij zijn, maar wil je wel aansluiten? Of heb je tips of vragen? Mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Werkgroep BurgerTop Venray