BurgerTop Het Vervolg

HET VERVOLG
Na de BurgerTop hebben de deelnemers zich aan mogen melden voor één van de initiatieven. Hiermee nemen zij plaats in de werkgroepen die deze initiatieven tot een hoger niveau brengen en gaan realiseren. In de bijeenkomsten die volgen op de BurgerTop werken zij samen de initiatieven verder uit naar een concreet concept en zetten hiermee de stappen richting realisatie.

Vervolg 18 februari
Op zaterdag 18 februari zijn de werkgroepen die na de BurgerTop zijn ontstaan samengekomen op de Petrus Bandenschool in Venray. Hier hebben zij via creatieve werksessies hun initiatief in stapjes concreter gemaakt en zijn zij dichter bij realisatie gekomen. De TOP 7 die na afloop van de BurgerTop bekend werd gemaakt, is in deze bijeenkomst samengevoegd tot een TOP 5. Een aantal initiatieven hadden bijna hetzelfde doel en daarmee een mooie overlap met elkaar. Om ze allemaal effectief en optimaal te kunnen benutten, zijn deze door de deelnemers samengevoegd tot een geheel. De TOP 5 ziet er nu als volgt uit:
    - Pitch Venray | Uw moment!
    - Veiligheid begint bij jezelf!
    - De Bijeenkorf
    - Schuuf már án!
    - De Sociale Makelaar

Omroep Venray was aanwezig op deze middag en heeft met enkele deelnemers gesproken over hun initiatieven. Klik op de link hieronder om dit verslag te bekijken.
Omroep Venray - Verslag BurgerTop Vervolg

Na deze middag hebben de leden van de werkgroepen hun gegevens uitgewisseld met elkaar en kunnen zij in hun tempo doorpakken naar de volgende stappen. Op donderdag 13 april komen de werkgroepen voor de tweede keer plenair bij elkaar.