Onze missie: 
Wij geloven in de kracht van elke Venraynaar. Want elke inwoner draagt bij aan die krachtige en prachtige gemeenschap van Venray. Of je nu jong of oud bent; je pas nét in onze gemeente woont, of je roots hier hebt liggen; in een dorp of een wijk woont, of je nu vrijwilliger, muzikant, scholier, sporter of gewoon een nieuwsgierige inwoner bent (of dat allemaal tegelijk!), jij hebt díe unieke kennis en ervaring die Venray zo mooi maakt.

Stel je eens voor: als je de kennis en ervaring van alle Venraynaren optelt én beschikbaar stelt: de mogelijkheden zijn oneindig! Samen kunnen we Venray nóg krachtiger, mooier, gezonder, veiliger en gezelliger maken. Als we maar van elkaar weten wat er nodig én beschikbaar is. Zodat goede ideeën ook werkelijkheid worden. Het antwoord is dichterbij te vinden dan we vaak denken: gewoon, in onze eigen omgeving.

Onze visie:
Rooyin is een broedplaats waar je verder komt met jouw idee of vraag én waar je jouw kennis en kwaliteiten kunt doorgeven aan anderen. Zie het als een inzamel- en uitgiftepunt van ideeën, uitdagingen en expertise. Via Rooyin kom je in contact met andere mensen, die met dezelfde vragen rondlopen, die al soortgelijke ervaringen hebben, of die een expert zoeken of zijn op een bepaald onderwerp. Zodat je samen een stapje verder komt.

Richelle van Soest (voorzitter)

 Richelle van Soest (voorzitter)
"Waar mensen elkaar een stap verder helpen, worden bruggen gebouwd."

Linda Verkuijlen (secretaris)

Linda Verkuijlen (secretaris)
"Kennis is macht, kennis delen is kracht!"

Wilco van der Bas (penningmeester)

Wilco van der Bas (penningmeester)
"Door samen te komen: samen gaan doen en samen ons Venray sterker maken."

Germy Thielen

Germy Thielen
"Het gaat er niet om wat je allemaal weet. Het gaat erom wat je allemaal deelt."

Carin Fait

 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste Rooyinners! Ben jij nog op zoek naar een leuke uitdaging?! Neem dan contact met ons op.