Aftrap BurgerTop 2019

Achter de schermen wordt alweer een tijdje hard gewerkt aan BurgerTop 2019! Op zaterdag 2 juni aanstaande organiseert de werkgroep een bijeenkomst op de plannen die er nu liggen te presenteren aan een groep van 50 mensen. Er is dan ook een uitnodiging verstuurd naar een groot mailbestand. Deze uitnodiging kunt u hier lezen en vergeet u zeker niet aan te melden als u graag wilt aanhaken in het gesprek!

Lees meer
JongerenBurgerTop vervolg op het gemeentehuis

Op 10 & 17 mei gaat het voor de jongeren gebeuren! De leerlingen die aanwezig waren op de JongerenBurgerTop en zich hebben aangemeld voor het vervolg komen samen op het gemeentehuis. Hier gaan zij verder met de initiatieven en werken dit uit naar een concreet plan. 

Lees meer
BurgerTop Vervolg 18 februari 2017

Op zaterdag 18 februari zijn de werkgroepen die na de BurgerTop zijn ontstaan samengekomen op de Petrus Bandenschool in Venray. Hier hebben zij via creatieve werksessies hun initiatief in stapjes concreter gemaakt en zijn zij dichter bij realisatie gekomen. De TOP 7 die na afloop van de BurgerTop bekend werd gemaakt, is in deze bijeenkomst samengevoegd tot een TOP 5.

Lees meer
Tafelsecretaris... lever jij een bijdrage

Om op zaterdag 28 januari met 1.000 burgers aan de slag te kunnen gaan hebben wij een diversiteit aan vrijwilligers nodig. Vrijwilligers voor de ontvangst, de catering, praktische zaken en ook tafelsecretarissen.
Met name voor die laatste groep, doen wij hier een extra oproep. Daarvan hebben wij er namelijk 100 nodig.

Deelnemers Felix Rippe en Gijs Ensink aan het woord

De aanmeldingen voor de BurgerTop blijven binnenkomen en laten zien dat er breed interesse is in de eerste BurgerTop van Venray. De aanmeldingen komen uit alle wijken en dorpen van Venray. Het is mooi om te zien dat burgers mee willen denken over de toekomst van Venray. Ook Felix Rippe en Gijs Ensink willen hier hun bijdrage aan leveren.

Lees meer
Deelnemer Wim van Osch aan het woord

Wim woont in de wijk Veltum. Hij heeft jaren voor Arcadis gewerkt en is een zeer actieve gepensioneerde. Hij is secretaris van de Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij (KNHM) afdeling Limburg en is tevens Provinciaal Coördinator van Kern met Pit, een landelijke leefbaarheidswedstrijd.

Lees meer